Over ons


Historie Fa. J.G. Groot en Zn.

Eind jaren 50 was melkveehouder Jaap Groot één van de eerste in de omgeving die een trekker kocht. Steeds meer boeren in de omgeving maakten gebruik van deze trekker en zo stond loonbedrijf Groot aan het begin van een nog steeds groeiend loonbedrijf, waar later de twee oudste  zoons van het negen kinderen tellende gezin ook hun inbreng hadden.

 

In de zomer van ’84 overleed Jaap Groot plotseling en werd besloten de melkveetak af te stoten. De oude koeienstal en het tanklokaal werden omgebouwd tot werkplaats. Ook de jeugd stond te trappelen om hun inbreng in het bedrijf te hebben.

 

Momenteel bestaat de VOF nog uit 4 neven (3e generatie). Deze vier personen vormen naast de 5 vaste personeelsleden Firma J.G. Groot en Zn.

Missie

Fa. J.G. Groot en Zn. is een loonbedrijf wat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Of het nou gaat om voederwinning, grondverzet of cultuurtechnische werkzaamheden, alles wordt met uiterste zorg gerealiseerd.

 

Om de kwaliteit te waarborgen worden de juiste machines en technieken toegepast met grote inzet van vakbekwaam personeel.

Voor de klant zijn wij een betrouwbaar adres waar altijd wordt gestreefd naar een passende oplossing voor elk probleem.

Loonbedrijf Fa. J.G. Groot en Zn.

TELEFOON: 075-6411315

ADRES: Oostdijk 23, 1846 LA Zuidschermer

Contact


Design by: RICH+