Werkbezoek aan John Deere

Op maandag 18 december 2017 zijn we in alle vroegte met een bus afgereisd naar de John Deere fabriek in Mannheim. Daar aangekomen werden we verwelkomd en kregen we een hele interessante rondleiding temidden van alle nieuwe trekkers die (bijna) klaar stonden om te vertrekken naar plaatsen over de hele wereld. 

Na een leuke en gezellige avond in Mannheim, zaten de meesten weer ’fris en fruitig’ aan het ontbijt ’s morgens vroeg, om daarna te vertrekken richting de fabriek in Zweibrücken. Daar was wederom een zeer interessante rondleiding tussen de nieuwste hakselaars en combines. Na een heerlijke lunch was het tijd om het padje in te korten en weer voldaan richting Zuidschermer te gaan.

Loonbedrijf Fa. J.G. Groot en Zn.

TELEFOON: 075-6411315

ADRES: Oostdijk 23, 1846 LA Zuidschermer

Contact


Design by: RICH+

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.